Vi söker för närvarande en passionerad och affärsinriktad energikonsult med starkt resultatfokus för rollen som Regionchef. Som Regionchef kommer du att ha det övergripande ansvaret för att utveckla affärsverksamheten inom din region, etablera nya partnerskap och underhålla befintliga kundrelationer samtidigt som du säkerställer att våra medarbetare och underkonsulter följer företagets riktlinjer och processer.

Vi erbjuder en möjlighet till varierande och spännande uppdrag samt frihet att forma och driva din del av organisationen.

Om rollen

Vi söker en driven och entreprenöriell ledare med gedigen kompetens inom energisektorn. Som Regionchef kommer du att ingå i den nationella ledningsgruppen och aktivt bidra med innovativa idéer och åtgärder för företaget.

Svensk Energideklaration AB är ett ungt och växande företag där tillväxt är i fokus. Alla medarbetare förväntas engagera sig i nykundsförsäljning samt vårda och utveckla befintliga kundrelationer för att säkerställa hög kundnöjdhet. Som regionchef förväntas du också aktivt delta i försäljningsprocessen samt vara ansvarig för att utveckla och upprätthålla kundrelationer inom din region.

I rollen kommer du bland annat att:

  • Identifiera energianvändning och genomföra inventeringar ute på fältet.
  • Analysera energistatistik och nyckeltal för att ta fram relevanta insikter.
  • Utarbeta kostnadseffektiva åtgärdsförslag baserade på energiberäkningar.
  • Skapa lönsamhetskalkyler för identifierade åtgärder.
  • Utforma tekniska dokument och beskrivningar relaterade till energi och teknik.
  • Övervaka och förbättra tekniska system i fastigheter.
  • Motivera och leda energiexperter och konsulter.
  • Bygga upp och säkerställa lönsamheten i regionen.
  • Utveckla nya affärsmöjligheter och affärsrelationer.
  • Ansvara för budget- och prognosrapporter för regionen.

Vi söker

Vi letar efter dig som är en certifierad energiexpert med minst 2 års erfarenhet av ledarskap eller företagsdrift. Du är självgående, kreativ och van vid att planera och driva processer framåt. Du är strukturerad, lösningsorienterad och tar ansvar för dina uppgifter samtidigt som du trivs med att arbeta i team, leda och delegera ansvar och uppgifter. Du har lätt för att skapa kontakter, inspirera andra och bygga starka relationer.

Om företaget

Svensk Energideklaration är ett innovativt energikonsultföretag med experter spridda över hela landet som brinner för energiomställningen. Sedan vår start 2020 har vi utmanat branschen och hjälpt fastighetsägare att energideklarera och optimera sina fastigheter. Genom tydlig kommunikation, transparens och enkel bokning online har vi förenklat processen för våra kunder över hela landet.

Vi på Svensk Energideklaration tror på kraften i energiomställningen och därför söker vi en kollega som delar vår passion och vill vara med och utveckla regionen Stockholm.

Varför välja oss?

Hos oss får du inte bara möjlighet att utveckla din karriär utan också chansen att växa med företaget i denna expansiva fas. Vi har många spännande projekt och samarbeten på gång och kan erbjuda dig utmanande och utvecklande arbetsuppgifter samt en nyckelroll i företagets framtid.

Sök redan idag!

Är du intresserad av denna position? Skicka in ditt CV och några rader om dig själv till ansokan@svenskenergideklaration.se

OBS! Skriv tjänsten du söker i ämnesraden