Vi söker för närvarande en energikonsult i Stockholms län som kan vägleda våra kunder genom energideklarationer och energieffektivisering av fastigheter. Här får du chansen att utveckla våra tjänster och dela med dig av din erfarenhet och expertis. Som en del av vårt team kommer du att få spännande och varierande uppdrag, frihet att organisera din egen arbetsdag samt möjligheten att samarbeta med motiverade och ambitiösa kollegor.

Om rollen

Vi söker en individ med gedigen kompetens inom energiområdet och utmärkta kommunikationsfärdigheter. Som energikonsult kommer ditt huvudsakliga arbete att bestå av energideklarationer och andra energirelaterade uppdrag för fastighetsägare och företag. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och inkludera allt från platsbesök och energiberäkningar till utredningar av olika omfattning samt försäljning och utveckling av våra tjänster.

I rollen kommer du att:

  • Identifiera energianvändning och genomföra inventeringar på plats.
  • Samla in, förbereda och analysera energistatistik och nyckeltal.
  • Utföra energiberäkningar och utveckla kostnadseffektiva åtgärdsförslag.
  • Skapa lönsamhetskalkyler för föreslagna åtgärder.
  • Upprätta förfrågningsunderlag, ramhandlingar och tekniska beskrivningar med fokus på energi och teknik.
  • Kontrollera och förbättra tekniska system i fastigheter.

Vi söker

Vi söker en certifierad energiexpert med erfarenhet av energideklarationer och antingen en utbildning inom energi- och fastighetsområdet eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

Du har en förmåga att arbeta självständigt och är van vid att leda och driva processer. Din arbetsstil präglas av struktur och lösningsorientering. Du tar ansvar för dina uppgifter och har förmågan att planera, organisera och prioritera effektivt. Att skapa och vårda relationer med kunder kommer naturligt för dig, och din kommunikationsförmåga inspirerar och engagerar andra.

Om företaget

Svensk Energideklaration är ett innovativt energikonsultföretag med experter spridda över hela landet som brinner för energiomställningen. Sedan vår start 2020 har vi utmanat branschen och hjälpt fastighetsägare att energideklarera och optimera sina fastigheter. Genom tydlig kommunikation, transparens och enkel bokning online har vi förenklat processen för våra kunder över hela landet.

Vi på Svensk Energideklaration tror på kraften i energiomställningen och därför söker vi en kollega som delar vår passion och vill vara med och vill bidra till företagets tillväxt och utveckling.

Varför välja oss?

Hos oss får du inte bara möjlighet att utveckla din karriär utan också chansen att växa med företaget i denna expansiva fas. Vi har många spännande projekt och samarbeten på gång och kan erbjuda dig utmanande och utvecklande arbetsuppgifter samt en nyckelroll i företagets framtid.

Sök redan idag!

Är du intresserad av denna position? Skicka in ditt CV och några rader om dig själv till ansokan@svenskenergideklaration.se

OBS! Skriv tjänsten du söker i ämnesraden